Med passion för inredning, design och hållbarhet!


J&S Home Elements drivs av Sofia och Jessica med en gemensam passion för inredning och design.

Vi strävar efter att erbjuda dig varumärken som står för kvalitet. Vi vill hitta unika produkter, som vi själva har valt ut med syftet att vara favoritdetaljer i hemmet som ska hålla länge. För att komma ifrån "slit och släng" tror vi på att investera i kvalitet som håller år efter år, därför satsar vi på form som står sig över tid med inslag av nutidstrender.

Vi riktar inte in oss på att erbjuda stora volymer från en mängd leverantörer, vi vill istället att du som kund ska känna att det som levereras av J&S Home Elements håller en hög lägsta nivå. Vi är det lilla företaget där Sofia och Jessica är involverade och engagerade i hela processen från beställning till leverans.

Möblerna i vårt sortiment är mycket slitstarka, med högkvalitativa tyger och robusta stommar för långsiktig hållbarhet, flertalet har testats i offentliga miljöer för säkerhet och kvalitet. De har också producerats hos leverantörer som säkerställer att deras varor tillverkas på ett etiskt sätt. Några av våra varumärken, som Skultuna och Karlskrona Lampfabrik designas och tillverkas i Sverige, vilket medför en lägre påfrestning för miljön.

Med passion för inredning och entreprenörskap startade J&S Home Elements AB där visionen att erbjuda inredningsdesign som håller länge, som sätter guldkant på din dag.

Vi har kunder som efterfrågar designklassiker som Flos, Arne Jacobsen, Mies van der Rohe etc. Dessa märken säljer vi inte på webben men kan hjälpa dig med inköp av dessa klassiker i samband med inredningsuppdrdag. 

För oss är det viktigt var varor och produkter har producerats. Vi frågar våra leverantörer hur de jobbar mot sina tillverkare för att säkerställa miljökrav, etisk produktion och levnadsförhållande för arbetskraften. Vi köper heller inte in animaliska produkter där det finns en risk att djuren farit illa.

I största mån tar vi in produkter som ska hålla över lång tid! Vi inriktar oss på kvalitet som kan hålla livet ut, som är producerade på ett etiskt sätt där arbetsvillkor är sunda. Det betyder att produkterna kan kosta lite mer, vilket både du och samhället tjänar på i längden. 

När vi köper in stearinljus, choklad och hudvård väljer vi varor med naturliga råvaror, vi handplockar också det som är ekologiskt och fairtrade märkt.

Tillagd i varukorgen